Monday, February 6, 2012

Noche De Amor aka Malam Kasih Sayang !!!



fuyoo..tajuk post ni gempak giler kan..haha..tu lah tema dinner asasi PALAM..mmg bez giler dinner tu..walaupon makanan x da lah sdap sgt..lpastu ktaorg dpat meja dpan skali..dh lah dkat dgn speaker n skrin..skit tlinga ktaorg..sbar ja lah..yg pntg dpt spent time dgn classmate n housemate..hehe..


spanjang dinner tu berlangsung,aku happy sgt2..dah lah dpat usya laki2 hensem (haha..gediknya minah sorang ni)..nak dijadikan citer,aku terjmpa "programming"..wah..x sgka dpt jmpa dya kt dinner ni..dah lah jmpa 2 kali lak tu..mmg kebetulan btol lah..hehe..sorylah sbab aku lmbat update pasal dinner ni..aku bz gila lah..byak lab report n tutorial yg nak disiapkan..so,kenalah dahulukan mana yg lbih pntg kn..btol x??


ok lah,asyik citer pasal dinner jer x bez jgak kan..pa kata kita usya gmbar2 yg aku tgkap msa dinner tu..tp aku x upload suma lah..klu nk tgk yg slebihnya kena tgk kat facebook lah..jenuh lah aku nak letak suma gambar dalam blog ni..byak sngat tu..hehe..
















p/s : sumanya lawa2 kan..besalah..nama pon dinner kan..dr jauh nmpak biru ja..bla cakap pasal biru trus tringat kat BBC.. haha..

2 comments:

senoritakiwirara said...

no more BBC after this..hee

Izzati Yaacub said...

ala..relax lah..bbc tu cuma cnta monyet ja kn..